2001

Tess börjar som tatueringslärling hos Stanley Tattoo. 

2010

I takt med att Peter och Tess almanackor blir mer och mer fullbokade, tas beslut om att ta ytterligare en person behövs i studion. I början på året börjar därmed Marcus som lärling.

2006

Efter en del övertalning från Tess sida börjar Peter som lärling, och det är början till ett långvarigt samarbete. Både Peter och Tess utvecklas enormt och fler kunder strömmar till. Den lilla lokalen på 45 kvadrat blir snart för liten och trång i takt med att de båda får mer och mer arbete.

 

Studion flyttar därmed till en lokal på 150 kvadrat, som blir väl anpassad efter verksamheten.  

 

2014

Tess tar i oktober beslutet att öppna ytterligare en studio, och denna gång blir det i Spanien. Detta land har en otroligt fascinerande byråkrati, och det tar lång tid att få alla tillstånd som krävs. Lokalen är också helt oinredd, så resterande del av året ägnas åt att bygga väggar, sätta kakel och inreda. 

2013

Marcus blir färdigutbildad och kan numera kalla sig för tatuerare. I mars börjar även Daniel på studion. Daniel har jobbat några år som tatuerare på olika ställen i landet och även drivit egen studio. 

En regnig kväll i november firar studion 10 år! Det visade sig bli ett mycket uppskattat evenemang bland våra besökare, som fick njuta av livemusik, prova på att tatuera grishud, se oss tatuerare utföra Art Fusion, och naturligtvis fanns möjligheten att bli tatuerad. Dessutom fanns chansen att vinna en hel del priser. Pengar som kom in denna kväll skänktes oavkortat till Stjärnglansen på USÖ.  

2015

Tess studio i Spanien öppnar äntligen! 

Peter tar steget att öppna en egen studio i Kumla och slutar efter 8 år på Rainbow Tattoo. 

2003

När lärlingsperioden är slut tar Tess ett beslut om att öppna sin första egna studio. Nora, som ligger 3 mil norr om Örebro, får äntligen en egen tatuerare!