Vad kostar en tatuering?

Svårt att svara på då det beror mycket på hur motivet ser ut, placering, stil osv. En tatuering i säg oldschool går generellt fortare att utföra än tex ett porträtt och blir därmed billigare. En stor tatuering kanske man får dela upp i flera sittningar och betalar då per sittning. Stora motiv som tar flera gånger att göra, exempelvis en hel arm eller rygg, tar vi oftast betalt per timme. Vi tar 1000:-/timme vid dessa tillfällen!  
Vi måste oftast se motivet för att kunna ge en korrekt prisuppgift.

Får jag själv välja vem som ska tatuera mig?

Absolut, dock kan det vara så att motivet du vill ha kanske passar artist A:s stil bättre fast vill gå till artist B. Då talar vi om det och så får kunden ta beslutet. Detta för att vi vill att du som kund ska få bästa tänkbara resultat på din tatuering då vi tatuerare tycker om att jobba med lite olika stilar. 
Även väntetiden kan spela in då vi inte vill att du ska behöva vänta onödigt länge på att få en tid för tatueringen då vi kan vara flera som kan utföra motivet! 

Gör det ont?

Det gör ont att tatuera sig av naturliga orsaker, då man penetrerar huden med nålar, men inte alls så ont som många tror. 
95% av våra kunder säger ''Jaha, jag trodde det skulle kännas mera!'' när man dragit första linjen. Sen ska man också komma ihåg att känsligheten för smärta är väldigt individiuellt och var på kroppen man tatuerar sig spelar också in! 

Vad ska man tänka på innan man tatuerar sig?

Förutsättningarna är bättre om man är utvilad, frisk och ätit bra innan man tatuerar sig, då hanterar kroppen ingreppet bättre. Det är också bra att ta med något att äta och dricka om man ska tatuera sig länge. Kroppen förbrukar energi fast man ''bara'' sitter/ligger när man blir tatuerad. 
Tänk på att om tatueringen ska vara på ett område med skadad hud så kan ingreppet göra ondare och läkningen gå sämre! 
Är du fundersam så hör av dig till oss så tar vi en diskussion.